Kedai WFH

Buat Duit Tanpa Modal Waktu PKP Dgn PPL WFH

Salam sejahtera.
Ok, Saya nak share pendek jer. Sedikit pasal apa tu Pay Per Leads (PPL).
PPL ni untuk para affiliate memang benda yang best giler. Tapi biasanya offer tak lama.
Anda dibayar untuk setiap pendaftaran orang di link affiliate anda. 
Tak perlu bertungkus lumus sangat nak menjual barang.
Utk PPL WFH, kita bayar RM0.20 untuk setiap Leads (prospek). 
TAPI… gunakan lah PPL ini untuk buat duit anda sendiri. Jangan fikir pasal company atau produk. Itu tips nya. 
Anda join affiliate ni pun sebab nak dapat income tanpa keluar modal kan?
Saya faham, nak menjual secara dropship atau affiliate pada hari ni bukan 
macam jalan-jalan waktu senja di tepi pantai. Nakkan jualan kena buat sesuatu yang
LEBIH DARI ORANG LAIN. (Ini pun Tips utk berjaya buat jualan pada hari ini)
Anda tak boleh berharap dengan hanya copy paste, anda boleh dapat hasil yang lumayan.
Anda perlu letakkan sedikit “PERSONAL TOUCH” pada iklan anda.
Tapi kerja anda jadi lebih berbaloi dengan adanya PPL.  
Baiklah, kalau saya seorang affiliate yg nak mempromosi PPL, 
saya akan gunakan poster yang terus mengajak pada kehendak audience. 
Macam poster diatas. Dan saya letak link affiliate saya berserta poster. 
Simple. Kalau rasa perlu letak ayat atau anda tidak ada poster.. 
Mungkin saya akan letak ayat 
” Kaedah buat duit RM50 sehari tanpa modal, tanpa menjual, tanpa keluar rumah” 
Cukup, letak link. 
Sebab PPL ni sebenarnya kita nakkan data pengguna. 
Dan pengguna kena bagi data baru dapat apa benda yang kita nak kongsi.
Ianya sekadar pintu masuk. Kalau buat landing page pun tak perlu cerita banyak.
Bagi tajuk dan butang daftar. Dah cukup.
Selepas pengguna dah dapat akses, barulah muncul isu menjual. Inipun dah automatik. 
Berjaya jual atau tak, kita tak rugi sebab kita dah dibayar RM-0.20 utk data. 
Jika prospek dah baca apa yang nak dikongsi, dan berminat pulak beli kedai WFH, anda dapat komisen RM50
Jadi ini cara yang lebih senang untuk anda dapat komisen RM50, 
dengan offer benda yang ringan dan lebih general.
daripada terus redah jual kedai WFH yg berharga RM350
Anda pun tak stress bila kerja promosi takde hasil langsung. Dgn PPL, RM0.20 pun boleh 
bagi semangat utk terus promosi. Walaupun sebenarnya kita nak komisen yang RM50. 
Tapi RM0.20 pun akan buat kita rasa “ada hasil”. Dan kita teruskan usaha sampai ada yg RM50 sangkut di jaring.
Jadi, apa nak buat sekarang?
Promosikan link page PPL anda kepada sebanyak mungkin platform media.
Share KAW..KAW..!
Ini bukan pakai pancing atau jala dah ni. Ini pakai bot pukat tunda.
Gunakan tips yg saya bagi tadi.
InsyaAllah ada banyak RM0.20 akan sangkut, dan ada beberapa RM50 tersangkut juga.
Yang penting, pergi kelaut, maksudnya pergi buat iklan, share link page PPL anda. 
Kita usaha, Tuhan maha melihat apa usaha yang dibuat.  Kalau dah kena caranya, mesti rezeki mudah singgah. 
Video dibawah menunjukkan cara-cara nak dapatkan link affiliate anda. 
Semoga berjaya. 
 GA
Contoh pendapatan yang akan mula anda dapat seperti dibawah. Ada RM0.20 dan RM50

Login ruangan Affiliate