Kedai WFH

Buat Duit Di Shopee Waktu PKP Ni

Seperti yang korang tahu, nak jual produk di internet ni bukanlah sesuatu yang mudah, sebab banyak kos yang kena keluar TERUTAMANYA kos marketing produk..

Itu belum masuk lagi kos buat produk sendiri, menguruskan pembungkusan & penghantaran..
Memang boleh pening kepala!

Tapi..

Sebenarnya ada satu cara yang mana korang tak perlu keluar modal yang besar pun untuk memulakan bisnes online..
Macam mana? JUAL kat Shopee!

Ya, kos menjual produk di Shopee adalah sangat minimum..

Malah korang juga boleh jual produk orang lain secara dropship di Shopee,
dengan cara ni, korang tak perlu pening kepala nak fikir cara untuk hantar produk kepada pembeli .
Semuanya akan diuruskan oleh supplier… Korang hanya perlu kira keuntungan je!

Apa yang perlu korang lakukan ialah:

#1 – Mula mendaftar sebagai Seller di Shopee

#2 – Join lubuk-lubuk dropship yang lumayan.

#3 – Mula senaraikan produk-produk dropship tersebut di Shopee Store korang.

Dan selepas itu, korang hanya perlu uruskan pembelian produk tersebut dengan supplier.
Mereka akan uruskan semua penghantaran produk.

Mudah dan mengguntungkan!

Jika korang nak belajar sendiri cara sebenar memulakan bisnes yang menguntungkan di Shopee ni,
boleh tengok website, klik poster kat bawah ni..


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *